Ontsnappingen Schotland revisited & Lake District

Porsche_ontsnapingen_Schotland 02-cover_Buro_Spruyt

Een roadtrip van twee weken met eigenlijk alleen maar hoogtepunten. Van de Schotse Hooglanden, ongerepte stranden, diepe lochs, romantische kastelen, mystieke landschappen naar fascinerende bezienswaardigheden. U sluit uw eerste week af met een bezoek aan Northumberland en de Muur van Hadrianus.

Via een kleine maar zeer bijzondere ontsnapping navigeren wij u naar het Lake District in het graafschap Cumbria. Het is praktisch onmogelijk de schoonheid van het Lake District te overdrijven met haar glinsterende meren, de verborgen valleien en de kleine dorpen vol natuurstenen huisjes.  Het Lake District National Park is het grootste  National Park van het Verenigd Koninkrijk en bevat de hoogste Engelse berg – Scafell Pike – en het grootste meer – Lake Windermere. De tweede week brengt u van Gretna Green naar Oban. Vanaf hier rijdt u naar het noorden en waant u zich heel eventjes 007. U rijdt de volgende dag naar het zuiden en ziet dan wellicht ook voor het eerst in Schotland dolfijnen en zeehonden. Wij sluiten deze roadtrip af met een zeer spannende, epische en bijzondere tocht naar het eiland Mull, met mystieke mist, met prachtige vergezichten van de zee, met haar geweldige view op de omringende eilanden en haar enorme imponerende stukken kustlijn.

De stille schemer van het eiland is ook magisch. Mull is gewoon geweldig, door haar
prachtige omgeving met smalle stroken asfalt maar ook door haar overvloed aan flora en fauna. Via een zeer indrukwekkende route over kronkelige weggetjes door een van de mooiste gebieden van Schotland rijdt u weer naar Northumberland alwaar u de tweede week kan afsluiten met een kleine ontsnapping over heuvels en over water. 

Schotland blijft adembenemend. 

Uitgever: Mension

Titel: Ontsnappingen Schotland revisited & Lake District

 • Bindwijze: Hardcover
 • Nederlands
 • 292 pagina’s
 • Uitgaven Januari 2020
 • ISBN 978 90 77322 543
 • Nur 509
 • Uitsluitend via website te bestellen, 99,11 euro excl verzendkosten (TNT tarief)

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Titelboek

  Uw bericht / aantal exemplaren