Frankrijk

Porsche_ontsnapingen_Frankrijk cover_Buro_Spruyt

Frankrijk

Tour des Cévennes, fantastische haarspeldbochten over het Centrale Massief, gelegen in het midden van Zuid-Frankrijk. Op zoek gaan naar de perfecte weg? Maar er zijn er hier zoveel!

Een week lang rijden over de mooiste wegen. Het is een streek met veel natuur, een ruig landschap van groen beboste hellingen, ruige riviertjes, rotsachtige dalen, prachtige dorpjes en stadjes. Een streek ook van uitersten, met ‘s winters veel kans op sneeuw en ‘s zomers vaak een overheersende droogte.Onze voorliefde voor sportief autorijden, gecombineerd met het bekijken en bezoeken van vele pittoreske locaties, op zoek gaan naar spannende routes, fantastische heuvellandschappen en het genieten van de lokale keuken vormt de basis voor ons tweede routeboek.

Op zoek naar verlaten perfectie en asfaltspaghetti.

Wij sturen u een week op pad met relevante en gedetailleerde reisinformatie en hebben voor u de mooiste en meest uitdagende routes uitgestippeld en laten u natuurlijk ook weten wat de omgeving u te bieden heeft. Wij nemen u mee naar heerlijke stuurmanswegen in de Cevennen. U vertrekt vanuit Dijon.

Uitgever: Mension

Titel: Ontsnappingen Frankrijk: Hardcover

 • Nederlands
 • 96 pagina’s, 91 +1 genummerde exemplaren
 • Q1 2020
 • ISBN 978 90 77322 536
 • Nur 509
 • Uitsluitend via website te bestellen, 49,11 euro excl verzendkosten (TNT tarief)

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Titelboek

  Uw bericht / aantal exemplaren