Magazine Fast® Forward

Passie voor Porsche en rally-rijden

cover_ff

 

Een nieuw magazine voor zo’n kleine groep liefhebbers, is dat wel rendabel. Zeker en vast. In 2017 beleven wij alweer onze 10e editie van La Carrera Paneuropeana, “Porsche 911 only” en een jaar geleden hadden wij de 5e editie van de Tour de L’eautomobile. Kijkend naar onze deelnemers zien wij toch ieder jaar nieuwkomers naast natuurlijk veel vertrouwde gezichten. Sommige equipes rijden al jarenlang, zelfs twee keer per jaar, met ons mee. Juist voor hen wilde ik dit magazine maken. Een blad dat stil staat bij alle facetten die komen kijken bij het organiseren, beleven en rijden van toeristische rally’s. En natuurlijk in een beperkte oplage van 911 stuks.

Zo kunnen wij u niet alleen op de hoogte houden van aankomende rally’s maar ook verslag doen van een zojuist verreden rally. Ik wil u kennis laten maken met alle mensen die nauw betrokken zijn bij de gehele organisatie, met onze hotels, met onze chefs, met onze gerechten, met onze route, met onze garage, met onze fotograaf, met onze partners, relevant nieuws, met onze agenda tot aan onze deelnemers. En natuurlijk heb ik nu ook nog een groot aantal onderwerpen niet eens genoemd.

In 2016 verscheen Fast Forward en zal in 2017 zelfs driemaal verschijnen. Alhoewel de titel “Fast Forward” niet helemaal aansluit bij ons idee van rally-rijden, u wint namelijk door zo regelmatig en constant mogelijk te rijden, past het wel weer goed bij onze etappes waarin u ‘vrij’ mag rijden.

Door onze zeer enthousiaste partners zijn wij in staat om alle deelnemers aan voorafgaande of aankomende edities een exemplaar aan te kunnen bieden. Wij weten zeker dat Fast Forward een plaatsje in uw rally-bag gaat verdienen. En ondanks dat rally-rijden zeer intensief en vermoeiend kan zijn, denken wij dat er ’s avonds, na een dag intensief sturen, een moment van ontspanning ontstaat als u Fast Forward weer eens openslaat en wellicht ook ziet waarom u vandaag kostbare minuten heeft verloren of zelfs tijd heeft gewonnen.

 

Ik wens u veel leesplezier,

Alexander Snijdewind

Uitgever en rallyrijder

Uitgever: Mension

Titel: Fast® Forward

Auteur: Pim Kisjes, Rein de Ruiter en Alexander Snijdewind

Bindwijze: softcover
 • Nederlands
 • 80 pagina’s
 • juli 2016
 • Per uitgaven € 5.95  
 • Jaarabonnement  25 euro
 • Uitsluitend via website te bestellen, excl verzendkosten (TNT tarief)

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Titelboek

  Uw bericht / aantal exemplaren

  2 1 7 5 8 6