WELL-BEING AWARD

03_WBA

WELL-BEING AWARD
Het nieuwe werken, nu ook in de GGZ
Innovatieve projecten in de GGZ, die gericht op het welzijn van de patiënt. Het zijn er meer dan je denkt en bovendien met prachtige resultaten. Je moet er wel naar zoeken, want men loopt er meestal niet zo mee te koop. Dat is best jammer, dus hebben we aan alle GGZ-organisaties gevraagd of ze hun projecten met elkaar willen delen. En het beste project krijgt een prijs: de Well-Being Award.
 
Innovatieve projecten zijn natuurlijk altijd wel bijzonder, maar voor deelname aan de Well-Being Award gelden nog meer eisen. In elk project moet namelijk ook de integratie van behandeling, verpleging en facilitair duidelijk aan de orde zijn.
Voor elke editie van de award geldt bovendien een actueel thema. Bij de vorige de eerste Well-Being Award was dat Bewegen, Eten en Welbevinden. Deze keer was het thema Duurzaam Ambulantiseren. 
 
Voorafgaand aan de uitreiking van de Well-Being Award werd eerst de winnaar van de Publieksprijs bekend gemaakt. Het was een race waarbij de winnaars heel dicht bij elkaar lagen. Beide gewonnen door De Jutters uit Den Haag. 
 
Voor de volgende Well-Being Award medio 2016 denken we aan thema’s zoals Eigen Regie, Invloed op je eigen leven, Zelf – naar vermogen – betekenis aan het leven geven. 
 
We kijken nu al uit naar die volgende editie. 

art D.Ernste MGV-214x300

Bron: MGv jaargang 68 nummer 5 september 2013

 

Uitgever: Mension

Titel: WELL-BEING AWARD

Auteur: Diverse auteurs

Bindwijze: Hardcover
 • Nederlands
 • 112 pagina’s
 • Januari 2016
 • ISBN 97 89 077 32 29 49
 • Nur code 875
 • € 10.00 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Titelboek

  Uw bericht / aantal exemplaren